میوه های تایلندی
میوه های تایلندی

میوه های تایلندی

Thai Fruits

میوه های عجیب و غریب در هر گوشه ای از تایلند یافت می شود. در اینجا به معرفی تعدادی از میوه های تایلندی می پردازیم:
 

girl-clip-art-12-iconموز(Gluay)

شاید فکر کنید قبلا آن را امتحان کرده اید. دوباره امتحان کنید! 20 نوع مختلف موز تایلندی در تایلند برداشت می شود اعم از موز کوچک کال تا موز بزرگ گوشتی تازه- که هر یک نام مخصوص به خودش را دارد. می تون آن را به صورت خام ، خشک، آب پز، سرخ شده، و یا با شیر نارگیل میل کنید.

 

girl-clip-art-12-iconسیب کاستارد(Noi-Na)

سیب کاستارد با رنگ سبز روشن و به اندازه یک توپ تنیس و بافت برجسته را می توان با قاشق میل کرد. طعم شیرینی دارد و حاوی دانه های سیاه کوچکی می باشد.

 

girl-clip-art-12-iconدراگون فروت(Gao Mung Gorn)

این میوه دراگون فروت با شکلی عجیب غریب از یک گیاه کاکتوس بدست می آید. مثل کیوی نرم و لذیذ می باشد و می توان با قاشق آن را خورد.

 

girl-clip-art-12-iconدورین (Tu-Rian)

دورین یک میوه پر طرفدار در کل دنیاست که طرفداران آن عاشق طعم منحصر به فرد آن هستند و منتقدان از بوی متعفن اردک در آن شکایت دارند.

girl-clip-art-12-iconگوا(Farang)

گوا با طعم و بوی عجیب غریب که اصل آن به آمریکای مرکزی و غرب هند باز می گردد، امروزه در کشورهای گرمسیری نیز رشد می کند. این میوه سبز و ترد را که در تمام فصول یافت می شود ، می توان با نمک و شکر و فلفل  یا به طور رسیده میل نمود. نام تایلندی آن ینی فرنگ همان نامی است که خارجی ها می شناسند.

 

 

girl-clip-art-12-iconجک فروت(Khanoon)

این میوه از ماه ژانویه تا ماه می یافت می شود و جک فروت به اندازه یک خربزه بزرگ می باشد با عطر و طعم آبدار. این میوه با فت گوشتی و برجسته و با دانه های زیاد را می توان خام و یا سرخ کرده مصرف نمود.

 

girl-clip-art-12-iconلانگست(Lang-sard)

لانگست یک میوه فصلی کوچک و گرد بومی تایلند می باشد که از ما جولای تا اکتبر یافت می شود. از انگشتتان استفاده کنید تا پوشت نازک آن را کنار زده و طعم ترش و منحصر به فرد آن را تجربه کنید.

 

girl-clip-art-12-iconلانگان(Lam-Yai)

لانگان طعمی شیرین و خوشمزه دارد که در شمال تایلند در شانگ مای رشد می کند و از ماه ژوئن تا آگوست یافت می شود. با انگشت می توان پوست نازک آن را سوراخ کرد و طعم آبدار و خوشمزه آن را تجربه کرد.

 

girl-clip-art-12-iconلایشی(Linjee)

پوست قرمز و برجسته آن خوردنی نیست ولی به آسانی برداشته می شود و داخل آن یک لایه گوشتی سفید و شیرین دیده می شود که شبیه انگور می باشد. از ماه جولای تا اکتبر یافت می شود.

 

girl-clip-art-12-iconمانگو(Ma-Muang)

مانگو یا همان انبه انواع مختلفی در تایلند دارد که یکی از معروف ترین میوه های تایلند می باشد. اگر رسیده باشد می توان آن را با قاشق میل کرد و بسیاری در تایلند آن را با برنج چسبناک و شیر نارگیل می خورند.

 

girl-clip-art-12-iconمانگوستین(Mang-Kut)

این میوه عجیب و غریب در تایلند با پوست بنفش و گوشت سفید بسیار خوشمزه و متمایز است.

 

girl-clip-art-12-iconآناناس(Sapparod)

سلطنت پادشاهی تایلند یکی از تولید کنندگان و طرفداران این میوه خوشمزه و آبدار بوده است. این میوه فوق العاده در دسر و نوسیدنی و غذا کاربرد دارد.

 

girl-clip-art-12-iconپوملو(Som-O)

به اندازه و طعم گریپفروت می باشد و گوشت زرد تازه و طعم ترش و شیرین خوشمزه ای دارد. در تمام فصول سال با رنگ زرد و نارنجی و قرمز یافت می شود.

 

girl-clip-art-12-iconرامبوتان(NgoR)

رامبوتان که از کلمه مالایی رامبوت گرفته شده است و که میوه رامبوتان در تایلند رنگ زرد و قرمز دارد.

 

girl-clip-art-12-iconسیب رز(Chom-Poo)

سیب گل رز شبیه گلابی می باشد و پوستی براق به رنگهای صورتی و سبز  دارد . طعم تردی دارد و با نمک و شکر خورده می شود.

 

برای ثبت نام در تور تایلند و لذت بردن از دیدنی های تایلند با ما تماس بگیرید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: برچسب‌ها: تایلند،دیدنی های تایلند،تفریحات تایلند،,
نويسنده : سمیه عزیزی